Новини

50 съмишленици влязоха в семейството на Левски София!

Волейболен клуб "Левски София" приветства с „добре дошли в семейството“ първите 50 души, подкрепили основната му мисия - да изгражда и развива български професионални състезатели, треньори и достойни членове на нашето общество.

50 души вече се включиха в дарителската програма "Съмишленик на ВК Левски София".

В очакване сме и на следващите желаещи да допринесат за формирането на по-доброто волейболно бъдеще на България. Защото заедно сме по-силни. И защото си струва!

Дарителската програма "Съмишленик на ВК Левски София" свързва всички хора, решили да подкрепят мисията на клуба да търси и подпомага талантливи спортисти - от ранна възраст до напредналата им волейболна кариера, както и качествените треньори в професионалното им развитие.

Съмишлениците на ВК "Левски София" подкрепят директно клуба по пътя му към поставената цел за изграждане на "Най-добрата волейболна школа в Европа". 

Програмата е разделена на три нива на дарителство - златно, сребърно и бронзово. Всеки, включил се в програмата, става "Съмишленик" на ВК "Левски София". Клубът е подготвил редица изненади за всеки "Съмишленик". 

Как да станете "Съмишленик" на ВК "Левски София"? Просто влезте на секция "Партньори" и подсекция "Съмишленици" на официалния ни сайт. Там ще намерите пълна информация и в лесни стъпки имате възможност да влезете в семейството на волейболния "Левски".

Хайде да направим тези 50 – 100, а след това да продължим да мечтаем, да ставаме все повече и повече и да се радваме заедно на по-доброто бъдеще на талантливите български деца.

 

Влезте и вие в семейството на волейболен клуб „Левски София“!

Покажи всички публикации