Новини

Желязков и Палев: Много важна победа в Монтана

 

Старши треньорът на мъжкия ни тим Николай Желязков и разпределителят Стоил Палев, който бе избран за MVP при победата над "Монтана", споделиха мнението си за мача. "Левски София" записа победа с 3:1 при визитата си вчера.

"Направихме една серия от загуби. Бяхме влезли в една ситуация с липса на увереност. Тренирахме доста в периода на подготовката.

Знам, че трудът се отплаща, щеше да е жалко, ако бяхме загубили от "Монтана". И двата отбора дадоха всичко от себе си. Показаха се хубави неща на игрището. Браво на момчетата, че успяхме да спечелим. 3 точки в Монтана са много важни.

Няколко фактора изиграха роля за това Стоил Палев да започне като титуляр - в първата част на сезона, той нямаше много възможност да играе. Трябваше да търсим някаква промяна при нас.

Стоил тренира много добре, заслужаваше да получи шанса да играе на база показаното в тренировките. Другият бонус беше, че е малко познат за противника и това беше елемент, който помогна", заяви Желязков.

"Труден мач, но се справихме добре. Много добре се чувствах, започвайки като титуляр.

Отдавна не бях стартирал, но се раздадох максимално. Със сигурност победата е много важна, имахме загуби в края на първия полусезон, както и за купата.

Това сега обаче е минало и продължаваме да гледаме напред", каза пък Палев.

Покажи всички публикации