Новини

Кадетките с 3:0, очаква ги завързан финал на групата

 

Отборът ни при кадетките спечели с 3:0 (25:21, 25:18, 25:19) домакинството си срещу "Локо" (Сф) от втората групова фаза в държавното първенство.

С успеха в зала "Левски София" момичетата на треньорката Нора Тонева взеха реванш за загубата с 2:3 при гостуването си на "железничарките".

За "сините" оставва един двубой в групата. По молба на ЦПВК домакинския за тима ни мач ще се играе на 19 март, а не на 12-и, както е по програма.

Този мач, както и останалите срещи в групата, ще определят крайното класиране и съответно по кой път ще се поеме в следващата фаза.

В момента "Левски София" е 3-и от 4 отбора и има вариант да завърши както на първо, така и на последно място. Това прави финала в групата много завързан.

"Групата е равностойна и затова в класирането всичко е възможно. Разменят се победи, както направихме ние с "Локо" (Сф).

Поздравявам момичетата за чистата победа. В този мач бяха спазени тактическите указания. Играхме с настроение. Имаше подобрение на някои елементи като сервис и блок.

Момичетата, които се включиха като резерви, направиха всичко необходимо, за да стигнем до победата. Играхме като отбор. Трябва да продължим така и занапред", сподели пред клубния сайт Тонева.

Покажи всички публикации