Новини

Левски с първа тренировка за сезона

Сборна група от състезатели на "Левски София" започна подготовка за предстоящия сезон. Старши треньорът на мъжете Андрей Жеков селектира волейболисти от три различни възрастови групи. Останалите играчи, на които той ще разчита, са в националните отбори - мъже, юноши до 21 и юноши до 19 г. Става дума за Владимир Станков, Гордан Люцканов, Светослав Гоцев, Владислав Иванов, Самуил Вълчинов, Николай Захариев, Дамян Колев, Венислав Антов, Владимир Гърков и Лазар Бучков.

Александър Никололов заминава за САЩ, където ще играе и учи в "Лонг Бийч", а Стоил Палев бе преотстъпен да трупа игрови опит в "Сливнишки герой".

Начело на сборния състав е капитанът Боян Йорданов, а заниманията ще се провеждат в зала "Левски София" и спортен център Garitage. Левскарите започнаха с кондиционна тренировка под ръководството на Йордан Георгиев. Следобяд пък "сините" ще тренират паралелно с националите до 21 г., което се готвят за световното първенство в София. Шампионатът ще се проведе в зала "Левски София" в края на септември. 

Покажи всички публикации