Новини

Мъжкият отбор стартира в новата база на клуба

Мъжкият отбор на "Левски София" започна подготовка за новия сезон. Представителният тим се събра рано сутринта в новата ни база Sports Center Garitage за занимание във фитнес залата. Старши треньорът Андрей Жеков включи 13 състезатели, сред които и няколко момчета от отборите за кадети и юноши. В момента той не може да разчита на повиканите в националния за младежи до 18 г. Александър Николов, Стоил Палев, Владимир Гърков, Лазар Бучков и Венислав Антов.
На линия обаче бяха опитните Христо Цветанов, Боян Йорданов, Владислав Иванов и Марк Макгивърн, както Гордан Люцканов и новопривлечените Владимир Станков и Николай Захариев. В групата са също националите до 20 г. Самуил Вълчинов и Дамян Колев плюс Кристиян Христов, Антоан Цанов, Денислав Бърдаров и Преслав Петков.
В продължение на час и половина състезателите изпълняваха указанията на кондиционния треньор Йордан Георгиев под зоркия поглед на Жеков. Заниманието започна с бегови упражнения по лекоатлетическата писта, която се намира в рамките на фитнес залата.
Следобяд пък имаше и волейболна тренировка в "Арена Исаев". Отборът ще я ползва до 3 септември, когато ще се премести около два месеца в "Христо Ботев", докато бъде завършена новата зала "Левски София" в комплекса Garitage Park.
"Вярвам във всеки един от вас по отделно и в това, че ще направим силен отбор. Вярвайте и се подкрепяйте, защото заедно можем да успеем. Единственото, което искам от вас, е винаги, когато сте в залата, мотивацията ви да бъде на максимално ниво", каза наставникът Жеков, който преди малко повече от месец изведе "Левски София" до титлата в шампионата за юноши до 19 г.

Успех, момчета, и само "Левски"!

Покажи всички публикации