Новини

Прекадетите носят трета титла на клуба

"Левски София" е новият шампион на България при прекадетите. "Сините" триумфираха в първенството, след като измъкнаха с 3:2 финалния мач срещу "Стойчев-Казийски. 

Мачът се игра пред почти пълните трибуни на зала "Левски София" и предложи много обрати и интересни моменти. Възпитаниците на Добромир Лазаров повеждаха на два пъти в резултата, но гостите не се предадоха и стигнаха до тайбрек.

Нашите момчета обаче демонстрираха превъзходството си в решителната пета част и заслужено грабнаха титлата. Те спечелиха и трите си мача с този съперник до момента, но днешният финал бе най-труден. Поздравления за играта и на момчетата от "Стойчев-Казийски".

Това е трета титла за "Левски София" този сезон в мъжкото направление на подрастващите. Преди това нашите отбори грабнаха златните медали при юношите до 19 и до 17 г.

Предстоят финалите при момчетата до 13 и до 12 години, където вярваме, че състезателите ни могат да се преборят за отличия.

Браво на прекадетите и техния треньор Добромир Лазаров! Честито на всички от "Левски София" за този страхотен сезон, поздравления и за родителите на децата!

 

Покажи всички публикации