Новини

Радослав Арсов е новият старши-треньор на женския отбор на Левски

 

 
Волейболен клуб "Левски" привлече Радослав Арсов за старши-треньор на женския отбор. Специалистът с богата визитка подписа договор със "сините" за три години.
 
“Получих предложение от ръководството на клуба и се запознах с целите през следващите няколко години.
Основен фактор в моя избор беше фактът, че клубът разполага с много модерна структура и условия за работа.
Бях привлечен и от ясната визия за постепенно развитие и най-вече от това, че ще имам възможността да работя с млади и талантливи момичета, които са бъдещето на националния отбор", заяви Радослав Арсов.
 
"Също така ми допадна амбицията на ръководството на "Левски" за надграждане, развитие и, разбира се, за спечелване на шампионска титла на България при жените, както вече бе постигнато при мъжете - със собствени кадри.
И накрая, след дълги години работа в чужбина, моето желание да се прибера у дома и да допринеса за развитието на този проект в идеални и модерни условия", добави 52-годишният специалист.
 
Той отличи умелото управление, отличните условия, професионализма и правилната политика като водещи достойнства на волейболен клуб "Левски".
 
"Впечатленията ми са, че работата на клуба върви във възходяща линия и хората, които го ръководят, трябва да бъдат адмирирани за услията, които полагат в не много благоприятна икономическа ситуация.
 
Създадени са най-добрите условия за България, които са на нивото на най-добрите европейски клубове. Има точна и ясна визия какво трябва да се случва и най-вече - как това е възможно да се случи.
 
Моите наблюдения са, че се работи професионално и всеки се старае да допринесе с каквото може в неговата област, за да може клубът да постига тези добри резултати.
 
Прави впечатление също ,че клубът развива правилна политика, а именно спортът и образованието да вървят паралелно, което дава възможност за състезателите в един момент да направят своя правилен избор за бъдещо развитие", каза още новият треньор на женския волейболен отбор на "Левски" Радослав Арсов.
Покажи всички публикации