Новини

Алекс Николов: Искаше ми се да помогна на брат си при първото му участие в Лигата на нациите

 

Юношата на нашия клуб Алекс Николов все пак се е подложил на операция заради дискова херния след период на консервативно лечение и в момента се възстановява.

Заради проблема 20-годишният посрещач пропуска лятото с националния отбор, но ще бъде на линия за италианския "Кучине Лубе" (Чивитанова) за новия сезон.

"Чувствам се добре. Преди 5-6 дни претърпях операция на кръста и сега се възстановявам. Но както виждате, вече е 5-и ден, а аз ходя нормално. Радвам се как върви самото възстановяване и продължаваме да работим.

След две седмици ще мога да вляза във фитнеса. Надявам се скоро да се върна и в залата. Даден ми е период от около 2 месеца, но се надявам да е и по-рано.

Смятам да си дам време да се възстановя кръста, но и други болежки, за да нямам повече такива контузии", сподели Алекс пред MAX Sport.

"Със сигурност най-трудното за това лято е да гледам отстрани. Въобще не харесвам да изпускам възможности да се изявявам, особено за националния отбор. Така че, тежко е, особено гледайки сега и брат си (17-годишният ни разпределител е титуляр за мъжкия национален отбор).

Искаше ми се да съм там и да му помогна при първото му участие в Лигата на нациите, но и това ще стане", каза още Николов.

Покажи всички публикации