Новини

Желязков: Изключително щастлив съм, че бихме 2 пъти най-стойностния отбор у нас

 

Треньорите на "Левски София" и "Хебър" Николай Желязков и Камило Плачи коментираха завързаното дерби, което бе спечелено от "сините" в нашата зала с 3:2. През октомври те биха и в Пазарджик 3:0. 

"Изключително нервен мач. Невероятна победа, отборна победа. Смятам, че наистина се борихме за всяка точка.

Отборът ни е съставен основно от млади момчета, които, за хубаво или лошо, правят едни други мачове, които не са за гледане.

Александър Къндев тренира много добре, работи момчето. Показа го при влизането си срещу "Хебър".

Няма труд, който не се отплаща. Винаги съм го казвал. Много се радвам за него, и не само за него, защото, когато се работи здраво на тренировките, рано или късно резултатите винаги са налице.

Трябваше да определя някого за MVP, затова избрах капитана. Влади Иванов игра страхотно и с "Хебър", и в Монтана. Бе много силен и в посрещане, и в защита.

Дава увереност и тон, непрекъснато ги "ръчкаше", в добрия смисъл. Капитан, който заслужава подобно отличие очевидно.   

Ако погледнете имената на играчите в "Хебър", на практика в нашето първенство те трябва да печелят всички мачове с 3:0 на под 15 т.

Това е реалната картина за състава на "Хебър". Изключително съм щастлив, че успяхме да спечелим два пъти срещу най-стойностния отбор в България", сподели Желязков.

"Левски" игра по-добре в по-важните моменти. Ние нямаме постоянство все още.

Два пъти ни биха вече, което означава, че са играли по-добре от нас.

Теодор Салпаров, Якопо Масари, Александър Туш, Тошко  Алексеив имат проблеми - контузии, грип. Но това е нормално, и другите имат същите проблеми.

Имаме една седмица, за да се подготвим за мача с "Дея спорт". Ще гледаме да възстановим контузените и ще се постараем да се подготвим по най-добрия начин”, заяви Плачи.

Покажи всички публикации