Новини

Кадетките останаха без медал

Кадетките на "Левски София" не успяха да се преборят за бронзовите медали от държавното първенство. Състезателките на Нора Тонева отстъпиха с 1:3 пред ЦПВК в спора за третото място. 

Мачът започна лошо за "сините", които не показаха реалните си възможности в първите две части. Съперникът бе доста по-стабилен и грешеше по-малко, което му позволи да дръпне с 2:0.

В началото на третата част Тонева направи някои рокади в състава, които дадоха резултат. Постенно нашите момичета си върнаха увереността, а силни изяви на сервис и в атака дадоха тон за спечелването на гейма. Резултатът вървеше точка за точка, но при 13:13 ЦПВК успя да направи серия, която се оказа достатъчна за крания резултат.

 "Марица" стигна до нова титла в женското направление, след като разби с 3:0 ЦСКА на финала. Пловдивчанки грабнаха златото без загубен гейм.

Въпреки пропуснатата възможност за спечелване на медал нашият тим направи добър сезон в първата ни година с присъствие в женското направление. Някои от момичетата бяха част и от състава за прекадетки, който спечели сребърни медали преди малко повече от месец.

Сега предстои почивка и се надяваме през новия сезон отборите ни да бъдат още по-успешни!

Покажи всички публикации