Новини

Момчетата носят 4-а титла на клуба

Отборът на "Левски София" за момчета до 13 години стана шампион на България! Това е рекордна четвърта титла за клуба този сезон в мъжкото направление. Освен това "Левски София" спечели бронз при мъжете в Суперлигата и сребро от мини волейбола за момчета до 12 г. Възпитаниците на Николай Хаджииванов си осигуриха златото още вчера, след като записаха победи над "Стойчев-Казийски" и "Виктория".

Днес "сините" отстъпиха с 0:2 в последната си среща със "Софийски университет", но загубата не оказа никакво влияние за крайното класиране, тъй като нашите бяха недостижими на върха.

"Левски София" приключи с актив от 4 победи и 1 поражение на суперфиналите в Етрополе. Преди това отборът постигна 4 категорични успеха и от групата си в Кърджали.

За най-полезен играч на финалите пък бе избран Ивайло Донов, който се представи на много високо ниво. Особено впечатляваща бе серията му от 15 поредни сервиса при обрата в ключовия мач със "Стойчев-Казийски".

Поздравления за усърдната работа на старши треньора Хаджиивнов, който събра и подготвя този отбор още от групите на "Владо Волей".

Честита титла на момчетата Ангел Бучков, Борис Георгиев, Габриел Петков, Георги Георгиев, Дейвид Амамс, Димитър Добрев, Ивайло Донов, Иван Хабов, Кристиян Иванов, Любослав Митрев, Петко Петков и Теодор Боровинов.

Специални благодарности за доверието на родителите и подкрепата, която оказаха на отбора във всички мачове!

Покажи всички публикации