Новини

Жеков с коронавирус, Буратини ще води мъжете

Андрей Жеков няма да работи с мъжкия отбор в следващите две седмици. Старши треньорът даде положителна проба за коронавирус и се изолира у дома. Бившият национал се оплака от загуба на обоняние и веднага си направи тест. Проби дадоха и всички състезатели на отбора, които обаче са отрицателни.
В отсъствието на Жеков тимът ще бъде воден от наставника на юношите и кадетите в "Левски София" Андреа Буратини. Той помага активно във всички тренировки на мъжете.
Към отбора се присъединяват и прекаралите болестта Владимир Станков, Гордан Люцканов, Александър Николов и Дамян Колев. Единствено Христо Цветанов остава в карантина до четвъртък. На следващия ден е плейофът с "Локомотив" за класиране в първата осмица на Суперлигата. Срещата е на 6 ноември от 18.30 ч в зала "Христо Ботев" и ще бъде предавана пряко по "Диема спорт 2".
"Чувствам се сравнително добре. Съжалявам, че няма да съм до отбора в този толкова важен мач, но аз вярвам безрезервно във всички момчета и съм убеден, че ще се справят", коментира Жеков.
Пожелаваме на Андрей да изкара леко заболяването, а на завърналите се момчета, бързо да възвърнат поне част от формата си.
Покажи всички публикации