Новини

Отмениха всички финали при подрастващите

Сезон 2019/2020 г. в държавните първенства за подрастващи приключи официално днес. От комисията, която отговаря за детско-юношеския спорт във федерацията, решиха да отменят оставащите финали. Причината е усложнената и динамична епидемиологична обстановка в страната и големия брой заразени или карантинирани състезатели и треньори.
От календара на БФВ оставаше да се изиграят финалите за прекадети/прекадетки и кадети/кадетки.
Нашите прекадети и кадети завършиха като номер 1 в редовния сезон без нито една загуба. До финален турнир не успяха да стигнат и момчетата ни до 12 г., тъй като два от отборите за четворката бяха против изиграването на повече мачове.
Преди това отборът на "Левски София" за момчета до 13 г. спечели бронзови медали на суперфиналите в Смолян, а през юли тимът ни за юноши до 19 г. стана шампион на България в Бургас.
От клуба проявяваме разбиране относно решението на комисията по детско-юношески волейбол, защото здравето е преди всичко. Поздравления за всички наши състезатели и треньори, които работят толкова усърдно, и им пожелаваме догодина да оберат плодовете на своя труд.
Очаква се новите първенства при подрастващите да започнат след Нова година.
Покажи всички публикации