Новини

Стани съмишленик на Левски София - специална програма за подкрепа на по-доброто бъдеще

 

Волейболен клуб "Левски София", чиято основна мисия е да изгражда и развива български професионални състезатели, треньори и достойни членове на нашето общество, стартира специална кампания за всички, които възприемат каузата като своя.

С края на 2023 и началото на 2024 г. всички желаещи ще имат възможност да влязат в "синьото" семейство и да допринесат за формирането на по-доброто волейболно бъдеще на България. Това ще бъде възможно чрез дарителската програма "Съмишленик на ВК Левски София".

Тя свързва всички хора, решили да подкрепят мисията на клуба да търси и подпомага талантливи спортисти - от ранна възраст до напредналата им волейболна кариера, както и качествените треньори в професионалното им развитие.

Съмишлениците на ВК "Левски София" ще подкрепят директно клуба по пътя му към поставената цел за изграждане на "Най-добрата волейболна школа в Европа".

Програмата е разделена на три нива на дарителство - златно, сребърно и бронзово. Всеки,включил се в програмата, става "Съмишленик" на ВК "Левски София". Клубът е подготвил редица изненади за всеки "Съмишленик".

Как да станете "Съмишленик" на ВК "Левски София"? Просто влезте на официалния сайт levskivc.bg. Там ще намерите пълна информация и в лесни стъпки имате възможност да влезете в семейството на волейболния "Левски".

Официалният старт на кампанията ще бъде даден с вечното дерби между "Левски" и ЦСКА в навечерието на Нова година. Шампионатният мач е на 30 декември (събота) от 19,00 часа в спортна зала "Левски София".

"Изминаха повече от седем години от съвместната ни работа във волейболния "Левски". Когато започнахме, с партньорите ми Давид Давидов и Атанас Гаров се предизвикахме да създадем най-добрата волейболна школа в Европа.Това е отговорна и много ангажираща задача, но ние приехме предизвикателството с отворени обятия.

Погледнато днес, вярвам, че сме на прав път. Смело можем да твърдим, че ВК "Левски София" е най-доброто място за развитие на млади таланти, които да доказват своите способности - не само на национално, но и на международно ниво.

Успяхме да изградим изключителна инфраструктура без аналог в Европа. Разполагаме с най-добрите специалисти, които да помогнат в развитието на нашите деца - не само като волейболисти, но и като личности. Задачата ни не е приключила.

Предизвикателството, което поехме, е живо и днес. И въпреки отличните резултати, които постигнахме през последните години, аз вярвам, че пътят ни едва сега започва. Вярвам, че волейболният "Левски" тепърва ще показва всичко, за което работим през последните години.

А също така вярвам, че пътят, по който сме поели, е посока, а не крайна дестинация. Всеки успех, всяка победа, която постигаме, се превръщат в стъпки в правилната посока", заяви Владимир Николов, президент на ВК "Левски София".

"Много хора се обръщат към мен с положителни оценки за това, което правим във волейболния "Левски". Има такива, които се радват и ни насърчават. Други пък се интересуват как биха могли да помогнат на мисията на волейболния "Левски".

Искам да ви представя инициативата ни "Съмишленик на ВК Левски София". Това е програма, която дава възможност на хората, които вярват в нашия път, да подкрепят любимия клуб и стремежа ни да се превърнем в най-добрата волейболна школа в Европа. Влез в клуба и стани съмишленик на "Левски София", допълни Владимир Николов.

"Съмишлениците са хора, които споделят една идея, една визия. А самата идея за създаването на програмата "Съмишленик на ВК Левски София" е родена от заявения интерес от много хора, харесващи пътя, по който се развива волейболният клуб и изразили желание да го подкрепят. Искаме да градим общност, която да расте във времето и да оставя отпечатък през годините напред.

Ако харесвате това, което правим, можете да станете част от историята на "Левски". За нас това е много повече от клуб, това е семейство. И всички имаме отговорност да се грижим за децата ни. Защото те са бъдещето - и на клуба, и на България. Добре дошли в семейството", заяви Давид Давидов, президент на ВК "Левски София".

За повече информация и какви са конкретните стъпки за участие четете тук:

Влез в клуба! Стани съмишленик! (levskivc.bg)

Покажи всички публикации