Новини

Волейболен клуб Левски София вкарва топката в играта за образованието

 

Клубът подкрепя фондация "Заедно в час" в мисията за осигуряване на качествено образование за всички деца в България чрез дарителската програма "Съмишленик"

 

Волейболен клуб “Левски София” си е поставил за цел да изгради най-добрата волейболна школа в Европа и върви уверено към тази цел заедно с всички свои фенове, съмишленици и приятели. Но мисия на клуба е школата не просто да създава волейболисти, а да изгражда успешни личности. Тези, които желаят да подкрепят клуба, могат да направят дарение по програма “Съмишленик на ВК Левски София”

За волейболния клуб образованието е основна ценност. "Левски София" подкрепя образователните планове на състезателите като създава споразумения с водещи университети в САЩ, където младите спортисти могат да продължат развитието си.

Успешното начало, превърнало се в пример за такова партньорство, бе поставено от българския национал Александър Николов, който учи и игра волейбол в университета “Лонг Бийч”, а след това бе привлечен в едно от най-силните първенства в света - италианското.

В допълнение, като част от регулярната програма на спортистите, клубът организира множество лекции и семинари на различни теми, които представляват интерес за младите таланти.

Именно вярата във важността на образованието като част от реализацията на всеки човек е пресечната точка на волейболен клуб “Левски София” и фондация “Заедно в час”.

“Да откриеш правилното място за развитие на своя потенциал е дар. Вярваме, че всяко дете и възрастен заслужават този шанс”, казва Владимир Николов, президент на ВК "Левски София", а мисията на “Заедно в час” е всяко дете в България да може да развие напълно своя потенциал като получи качествено образование.

Отборните спортове са успешни, когато играчите си оказват взаимно подкрепа и се стремят към обща победа. В същия дух и волейболен клуб “Левски София” заявява желанието си да е част от отбора за равен достъп до качествено образование.

Спортният клуб желае в следващите две години да дарява 10% от приходите и даренията по програма “Съмишленик на ВК Левски София” на фондация “Заедно в час”, за да подпомогне работата на фондацията за осигуряване на качествено образование за всички деца в България.

“Благодарни сме на ВК "Левски София" за подкрепата. Спортистите винаги си поставят много амбициозни цели и никога не спират да подобряват техниката си, независимо колко опит и успехи имат. Вярвам, че тази нагласа е необходима и на “играчите” в сферата на образованието”, каза Траян Траянов, изпълнителен директор на фондация “Заедно в час”.

 

Дарителска програма "Съмишленик на ВК Левски София"

Тя свързва всички хора, решили да подкрепят мисията на клуба да търси и подпомага талантливи спортисти - от ранна възраст до напредналата им волейболна кариера, както и качествените треньори в професионалното им развитие.

Съмишлениците на ВК "Левски София" подкрепят директно клуба по пътя му към поставената цел за изграждане на "Най-добрата волейболна школа в Европа".

Програмата е разделена на три нива на дарителство - златно, сребърно и бронзово. Всеки,включил се в програмата, става "Съмишленик" на ВК "Левски София". Клубът е подготвил редица изненади за всеки "Съмишленик".

За да станете "Съмишленик" на ВК "Левски София", влезте тук.

Покажи всички публикации